Evi Yanan Aileye Kızılay Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Evi Yanan Aileye Kızılay Sahip Çıktı

Evi Yanan Aileye Kızılay Sahip Çıktı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı köyünde, 18 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında evi hasar gören Çevik ailesine Alaplı Kızılay Şubesi sahip çıktı.

10.01.2014 15:19

Zonguldak'ın Alaplı ilçesine bağlı Kasımlı köyünde, 18 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında evi hasar gören Çevik ailesine Alaplı Kızılay Şubesi sahip çıktı.

Kasımlı köyünde 18 Aralık 2013 tarihinde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen Çevik Ailesi'ne Alaplı Kızılay Şubesi tarafından eşya, giyim, yiyecek ve ihtiyaç malzemesi yardımında bulunuldu. Alaplı Kızılay Şube Başkanı Hayri Yiğit, Çevik Ailesi'nin evlerinde çıkan yangında büyük çapta hasar meydana geldiğini söyledi. Köy Muhtarı Orhan Yener ve ev sahibi Mustafa Çevik'in kendilerine müracaatta bulunduğunu şube olarak incelemeleri yaparak ailenin mağdur olduğunu tespit ettiklerini belirten Yiğit, "18 Aralık 2013 tarihinde Kasımlı Köyü İmzeli Mahallesin çıkan yangın sonucunda Mustafa Çevik'e ait ev tamamen yanmış ve aile mağdur olmuştur. Köy Muhtarı Orhan Yener ve hane sahibi Mustafa Çevik şubemize müracaat etmişlerdir. Alaplı Kızılay Derneği Şube Başkanlığı olarak gerekli incelememizi yaptık. Ailenin mağdur olduğunu tespit ettik ve bu mağduriyetimizi Kızılay Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü ve Düzce Batı Karadeniz Afet Lojistik Müdürlüğümüze bildirdik. Onlarda bizlere gerekli malzemeleri gönderdiler. Bizde bu malzemeleri aileye teslim ettik. Bu aileye gerekli yardımları yapmaya devam edeceğiz" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evi Yanan Aileye Kızılay Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement