Fethiye Belediyesi'den 8 Mart'ta İki Özel Etkinlik - Son Dakika
Yerel

Fethiye Belediyesi'den 8 Mart'ta İki Özel Etkinlik

Fethiye Belediyesi\'den 8 Mart\'ta İki Özel Etkinlik

Fethiye Belediyesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında oyuncu Nazan Kesal, ‘Yaralarım Aşktandır’ adlı tek kişilik oyunuyla Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi’nde halkla buluştu. Ercan Kesal ise düzenlenen söyleşiyle okurlarıyla bir araya geldi.

09.03.2023 11:58  Güncelleme: 12:04

Fethiye Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında oyuncu Nazan Kesal, 'Yaralarım Aşktandır' adlı tek kişilik oyunuyla Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde halkla buluştu. Ercan Kesal ise düzenlenen söyleşiyle okurlarıyla bir araya geldi.

Fethiye Belediyesi Başkanvekili Ayşe Devrim Öztürk, Fethiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Sabri Oğuz Bolelli, meclis üyeleri, birim amirleri ve çok sayıda yurttaşın katıldığı tiyatro gösterimi ilgiyle izlendi. Başkanvekili Ayşe Devrim Öztürk, "İnanın şu an sesim titriyor. Hepimizin, tüm kadınların çığlıklarının sesi oldu. Biz bunu her gün anlatmaya çalışıyoruz. Biz 21'inci yüzyılda hala 'ölmek istemiyoruz' diyoruz. Nazan Hanım bugün bunu o kadar güzel anlattı ki… Hepiniz adına Nazan Hanım'a kocaman teşekkür ediyorum" dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla oyuncu ve yazar Ercan Kesal da Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluştu. Düzenlenen söyleşi ve imza gününde Kesal, Fethiye'de bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tüm kadınların gününü kutladı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Fethiye Belediyesi'den 8 Mart'ta İki Özel Etkinlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement