Fıstık Çamı Planlaması Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Fıstık Çamı Planlaması Yapılıyor

Fıstık Çamı Planlaması Yapılıyor

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Yatağan Fıstık Çamı Ormanında amenajman planlama çalışmaları başladı.

04.08.2012 12:14

Muğla Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri tarafından Yatağan Fıstık Çamı Ormanında amenajman planlama çalışmaları başladı. Çalışmalar esnasında Bölge Müdürlüğü, Rehberlik ve Denetim, İşletme Müdürlüğü ile yüklenici firma arasında eşgüdümü sağlamak amacıyla toplantılar düzenleniyor.

Toplantıların ilki Yatağan Orman İşletme Müdürlüğü Fıstıkçamı ormanında Bölge Müdür Yardımcısı Vedat Dikici başkanlığında, Amenajman Rehberlik ve Denetim Başmühendisi Burhan Aydoğan, Orman İdaresi ve Planlama Şube Müdürü Akın Topçuoğlu, Orman İdaresi Başmühendisi Doğan Tosyalı, Yatağan Orman İşletme Müdürü Hakan Zeybek ile Orman İşletme Müdürlüğü teknik elemanları ve Yüklenici Firma adına Planlama Başmühendisi Mustafa Kömürlü katıldı.

Yapılan arazi çalışmalarında Fıstıkçamı ormanlarının sosyal problemleri ve bu problemlerin çözümüne yönelik planlama mantığı ve çalışmalarının nasıl yapılacağı konuşuldu. Ayrıca yüklenici firma tarafından alınan 2 adet meşçere tipi belirleme noktasında gerekli yasal kontroller bu ekip marifeti ile yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fıstık Çamı Planlaması Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement