Gatab'dan Okullara Yazıcı ve Bilgisayar Desteği - Son Dakika
Yerel

Gatab'dan Okullara Yazıcı ve Bilgisayar Desteği

Gatab\'dan Okullara Yazıcı ve Bilgisayar Desteği

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği(GATAB)“Okular Hayat Olsun” projesi kapsamında Kemer’deki okullara bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulundu.

17.02.2014 18:01

Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Alt Yapı İşletme Birliği(GATAB)"Okular Hayat Olsun" projesi kapsamında Kemer'deki okullara bilgisayar ve yazıcı desteğinde bulundu.

'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında ve sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmeye devam eden GATAB, Kemer bölgesindeki ilköğretim okullarına destek olmayı sürdürüyor. Okullara kitap, kırtasiye araç gereçleri dışında bilgisayar ve giysi yardımı yapan GATAB, Mustafa Rüştü Tuncer İlkokulu'na 5 masa üstü bilgisayar, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokuluna da 1 yazıcı yardımında bulundu.

Eğitime yaptığı katkılardan dolayı GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras'a teşekkür eden okul yetkilileri GATAB'ın okullar için hazırladığı proje kapsamında eksiklerini giderdiklerini ve ilçe de öğrenim gören öğrencilerin daha iyi bir ortamda eğitim gördüklerini dile getirdi.

Mustafa Rüştü Tuncer İlköğretim Okulu ve Hacı Mehmet Saygın İlköğretim Okulu yetkilileri bilgisayar ve yazıcıyı GATAB Müdürü Emre Akdemir'den teslim aldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gatab'dan Okullara Yazıcı ve Bilgisayar Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement