Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Liseler Arası Dart Müsabakaları'nda 1'incilik elde etti - Son Dakika
Yerel

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Liseler Arası Dart Müsabakaları'nda 1'incilik elde etti

Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Liseler Arası Dart Müsabakaları\'nda 1\'incilik elde etti

Eskişehir'de düzenlenen Liseler Arası Dart Müsabakaları'na katılan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, hem erkek hem de kız takımıyla yarışmada birinci oldu. Kız takımı 9 okul arasından, erkek takımı ise 12 okul arasından birinci olarak çıktı. Okul yönetimi, beden eğitimi öğretmenine ve şampiyon öğrencilere teşekkür etti. Ayrıca aynı öğrenciler, 7-8 Mart tarihlerinde Uşak'ta düzenlenecek olan yarışmada Eskişehir'i temsil edecek.

25.02.2024 12:30  Güncelleme: 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de gerçekleştirilen Liseler Arası Dart Müsabakaları'na katılan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi, hem erkek hem de kız takımıyla yarışmada 1'incilik elde etti.

Eskişehir'de Liseler Arası Dart Müsabakaları 14-16 Şubat tarihinde gerçekleştirildi. Müsabakalara katılan Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi kız takımı 9 okul arasından, erkek takımı ise 12 okul arasından 1'inci oldu. Okul yönetimi, beden eğitimi öğretmenine ve şampiyon öğrencilere kendilerine bu gururu yaşattıkları için teşekkürlerini iletti. Ayrıca aynı öğrencilerin 7-8 Mart tarihinde Uşak'ta düzenlenecek olan yarışmada da Eskişehir'i temsil edeceği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Mustafa Kemal Anadolu Lisesi Liseler Arası Dart Müsabakaları'nda 1'incilik elde etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement