Gazipaşa'ya Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa'ya Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor

Gazipaşa\'ya Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağı bildirildi.

28.03.2013 11:23

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi açılacağı bildirildi.

Gazipaşa Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin kuruluş hazırlıklarını sürdüren Anadolu Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Tema Kiper, Halkla İlişkiler Müdürü Filiz Elmas ve Kurucu Müdür Ali İzmirli, Gazipaşa Belediye Başkanı Cemburak Özgenç'ie ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Okulun 4 yıl sonunda Antalya'da yüzde 100 iş garantili okul olacağı belirtilirken, Başkan Özgenç ise Gazipaşa'ya Özel Sağlık Meslek Lisesi açılacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Özgenç, okulla ilgili olarak gerek imar durumu, gerekse fiziksel çalışmalar konusunda her türlü desteği vereceklerini ve bu önemli eğitim kurumunun bir an önce faaliyete geçirilmesi için her türlü katkıyı yapacaklarını ifade etti.

İstiklal Mahallesi'nde 2013-2014 yılında eğitim öğretim faaliyetine başlayacak Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde Acil Tıp Teknisyeni (ATT), Anestezi, Hemşirelik olmak üzere toplam 3 bölüm olacak ve 9 ile 10'uncu sınıflara yaklaşık 150-200 arasında öğrenci alınacağı belirtildi. Anadolu Hastanesi'nden ekipman ve malzeme desteği sağlanacak okulda, doktor ve hemşirelerin de görev yapacağı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa'ya Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement