Gece Geldi, Sabah Işıklarıyla Sokaklara Çıktı - Son Dakika
Yerel

Gece Geldi, Sabah Işıklarıyla Sokaklara Çıktı

Gece Geldi, Sabah Işıklarıyla Sokaklara Çıktı

Şanlıurfa Belediye Başkanı Fakıbaba, partisinin grup toplantısından dönüşünün ardından sabahın erken saatlerinde kentteki çalışmaları denetledi.

05.12.2013 11:59

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, partisinin TBMM grup toplantısında aday tanıtım toplantısından sonra kente gelen Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba mesaisine sabahın erken saatlerinde başlayarak kent genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Sabahın erken saatlerinde mesaisine Esentepe, çevreyolları ve ana arterlerindeki çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Fakıbaba, daha sonra Topçu Meydanı ve Haleplibahçe Parkında gelinen aşamayı denetledi. GAP Arena yanından Mardin yoluna ve Karşıyaka Mahallesine doğru açılan çevre yolunu denetleyen Fakıbaba, ayrıca Tugay'ın içinden geçen çevre yolunda ve Açıksu Caddesindeki yol çalışmalarını inceledi.

Balaban Köprüsünden Yeşil Urfa bölgesine doğru giden yollarda belediyenin yaptığı asfaltla çalışmalarını da denetleyen Fakıbaba, "Urfa halkıyla, belediye çalışanlarıyla, basınla, sivil toplum örgütleriyle birlikte 10 yıl Şanlıurfa belediyesini yönetmeye çalıştık. Bu süre zarfında Urfa'da ciddi değişimler oldu. Bunu Allah'ta biliyor, kul da biliyor. Burada emeği geçen bütün arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum. Önemli olan samimi ve dürüst şekilde bu memlekete hizmet ettiler dedirtmek bizim için çok önemlidir" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Gece Geldi, Sabah Işıklarıyla Sokaklara Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement