Gediz HEM Açtığı Kurslarda 2 Bin 670 Kişiye Belge Verdi - Son Dakika
Yerel

Gediz HEM Açtığı Kurslarda 2 Bin 670 Kişiye Belge Verdi

Gediz HEM Açtığı Kurslarda 2 Bin 670 Kişiye Belge Verdi

Gediz HEM Müdürlüğü, 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde açılan çeşitli tür meslek kurslarında 2 bin 670 kişiye belge verdi.

16.07.2013 12:02  Güncelleme: 12:13

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılı içerisinde açılan çeşitli tür meslek kurslarında 2 bin 670 kişiye belge verildiği bildirildi.

Eğitim-Öğretim yılı boyunca verilen kurslar hakkında bilgi veren Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, Bilgisayar Kullanımı, Ahşap CNC Operatörü, Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi, Dokuma Konfeksiyon Makineci, Ebru Sanatı, Dikiş Nakış, Ev ve Kurum Temizliği, Süt Sığırcılığı, Temel Muhasebe, Arapça-İngilizce, Avcı Eğitimi, Müzik, Ev Yemekleri Hazırlama, SBS ve PYBS Hazırlık, YGS ve LYS Hazırlık, Spor, Okuma-Yazma gibi mesleki ve genel kategoride açtıkları 180 kursta 2 bin 829 kişiye kurs verildiğini, bu kurslarda başarılı olan 2 bin 670 kişiye başarı belgesi verildiğini söyledi.

Halk tarafından en çok ilgi duyulan meslek dallarında verilen kurslarla bir çok kişiyi meslek sahibi yaptıklarını belirten Gediz Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu'nun gayret ve destekleri ile kurumun faaliyetlerinin artırılacağını ifade etti.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Canata, "Eğitim öğretim yılı boyunca çeşitli dallarda açtığımız 180 kursta 2 bin 670 kişiye belge verildi. Bu insanlarımız ev ve ülke ekonomisine katkı sağlayacaklar. Kurum çalışanları olarak, bu güzel gelişmeye katkı sağladığımız için çok mutluyuz. İlçe Kaymakamımız İsmail Çorumluoğlu'nun destekleri doğrultusunda üretim ve istihdama yönelik kurs faaliyetlerimiz devam edecek" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz HEM Açtığı Kurslarda 2 Bin 670 Kişiye Belge Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement