Gemerek Kaymakamlığı'ndan 'Hoş Geldin Bebek' Uygulaması - Son Dakika
Yerel

Gemerek Kaymakamlığı'ndan 'Hoş Geldin Bebek' Uygulaması

Gemerek Kaymakamlığı\'ndan \'Hoş Geldin Bebek\' Uygulaması

Gemerek Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Hoş geldin Bebek’ uygulamasıyla birlikte yeni doğan bebekler ziyaret edilerek hediyeler veriliyor.

02.06.2014 14:16

Gemerek Kaymakamlığı tarafından başlatılan 'Hoş geldin Bebek' uygulamasıyla birlikte yeni doğan bebekler ziyaret edilerek hediyeler veriliyor.

'Hoş geldin Bebek' uygulaması kapsamında Gemerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ilçe genelinde yeni doğan bebekler ziyaret ediliyor. Gemerek Kaymakamı Yusuf Özbey'in talimatıyla Gemerek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Elif Kısır ve Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi Onur Tasdemir tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerde yeni doğan bebeklere çeşitli hediyeler takdim edilmeye başlandı. Ziyaret edilen aileler ilk defa böyle anlamlı bir hediye aldıklarını ifade ederken, memnuniyetlerini ve şaşkınlıklarını dile getirdiler.

Kaymakam Yusuf Özbey; "Dünyaya gelen yavrularımıza hayırlı ve uzun ömürler diliyorum. Allah analı babalı büyütsün. Dilerim vatana ve millete hayırlı bir evlat olsun" dedi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gemerek Kaymakamlığı'ndan 'Hoş Geldin Bebek' Uygulaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement