Genç Öğrenci Aydın'ı Hastanede Ziyaret Ettiler - Son Dakika
Yerel

Genç Öğrenci Aydın'ı Hastanede Ziyaret Ettiler

Genç Öğrenci Aydın\'ı Hastanede Ziyaret Ettiler

Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum'a gelen Vanlı öğrenci Yusuf Aydın(21), merdivenlerden kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçirdi.

06.07.2012 17:24

Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde Projesi kapsamında Erzurum'a gelen Vanlı öğrenci Yusuf Aydın(21), merdivenlerden kayması sonucu düşerek beyin kanaması geçirdi.

Genç öğrenciyi hastanede ziyaret eden Vali Yardımcısı Özgür Aslan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Aydın'ın durumu hakkında doktorlardan bilgi aldılar.

Kaza sonrası görevliler tarafından Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılan Yusuf Aydın, hemen tedaviye alındı. Beyin Cerrahi Servisinde hemen yoğun bakıma alınan Yusuf Aydın'rın beyin kanaması geçirdiği belirtildi. Tedavisi Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanasi'nde tüm hızla devam eden Yusuf Aydın'ın sağlık durumu her geçen gün iyiye giderken, bilincinin açık olması da hem doktorları, hem ailesini hem de yetkilileri sevince boğdu.

21 yaşındaki genci hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Vali Yardımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, gencin durumu hakkında doktorlardan bilgi alırken, ailesine de yakın bir ilgi gösterdiler. Vali Yardılmcısı Özgür Aslan, "Yusuf Aydın'ın eski sağlığına kavuşması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Zaten doktorların bizlere sevindirici haber vermesi de bizleri mutlu etti. Her zaman Yusuf Aydın ve ailesinin yanında olacağız" dedi. Büyük bir keyifle Seyyah Ulu Çınar'ın İzinde projesi kapsamında Erzurum'a gelen Yusuf Aydın, görünmüz kaza ile karşılaşında kendisini hastanede buldu. Yusuf Aydın, gözünü açtığı anda ilk sözü "Sınavlarım ne olacak" dedi. KPSS'ye girmesi gerektiğini belirten Yusuf Aydın'a, her türlü kolaylığın sağlanacağını belirten Vali Yardımcısı Özgür Aslan, "Sen hiç merak etme, öncelikle bir sağlığına kavuş, biz KPS Sınavına girmeni sağlarız" dedi.

Vali Yardımcısı Özgür Aslan'ın açıklamaları Yusuf Aydın ile babası Abid ve annesi Fadile Aydın'ı da umutlandırdı. Devletin Şefkatli elinin bu tür durumlarda hep uzandığını belirten Vali Yardımcısı Özgür Aslan, "Yusuf'un eski sağlığına kavuşması için her türlü fedakarlığı yapacağız. Zaten kendisinin sağlık durumunun her geçen gün iyiye gitmesi, bizleri de sevindiriyor" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'da Yusuf Aydın'ı talihsiz kazayı yaşadığı andan itibaren hiç yalnız bırakmadıklarını belirterek, "Gerek doktorlardan, gerekse ailesinden her zaman bilgi aldık. Hastaneye gidip geldik. Şu anda Yusuf'u konuşurken görmek ve bilincinin yerinde olmasına tanıklık etmekten dolayı çok mutluyuz" dedi. Yusuf Aydın'ın babası Abid Aydın ile annesi Fadile Aydın'da Vali Yurdımcısı Özgür Aslan ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar'a teşekür etti. Aydın ailesi, "Devletimize minnet borçluyuz. Kazanın olduğu günden beri bizi hiç yalnız bırakmıyorlar" diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Genç Öğrenci Aydın'ı Hastanede Ziyaret Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement