Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen Açıklaması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen Açıklaması

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, kentin gençlik ve spor hizmetleri bakımından altın çağını yaşadığını kaydetti.

12.11.2012 16:34

Kütahya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen, kentin gençlik ve spor hizmetleri bakımından altın çağını yaşadığını kaydetti.

Ölçen, İl Genel Meclisi'nde yaptığı konuşmada, Eskiden yatırımlar için az bir ödenek çıktığında insanlar sevinirdi. Bugün Kütahya'mıza gençlik ve spor hizmetleri yatırımları için çok yüksek rakamlar söz konusu. Devletimiz çıtayı o kadar yükseltti ki bu rakamlara ve yatırımlara rağmen insanlarımız daha çok yatırım beklentisi içerisindeler. Ben bu günlere geldiğimiz için gerçekten çok mutluyum. İl genel meclisi ve özel idaremizin spora bugüne kadar kıyaslanamayacak kadar büyük destekleri var. Biliyorsunuz 2013 yılı ülkemizde gençlik ve spor yılı ilan edilmiştir. Türkiye olimpiyat tarihinde ilk defa kadınlar 1500 metrede altın madalya kazandı. Bu madalyayı bizlere armağan eden Aslı Çakır Alptekin'in İlimizden çıkması hepimizi gururlandırdı. ve diğer branşlarda da Avrupa şampiyonu, Dünya ikincisi gibi başarılı sporcularımız var Biz bütün sporcularımızla gurur duyuyoruz. Bunda kimin ne kadar emeği var bilinmez fakat bu bir sinerji işidir. Emeği geçen herkesi kutlamak gerekiyor. Ben ülkemizin önünü açan bu güzel dönemde idarecilik yaptığım için mutluyum. İnşallah sizlerle de geçmiş yıllarda olduğu gibi gücümüzü birleştirip çok daha güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum" dedi.

Daha sonra 2013 yılı için özel idare bütçesinden yapılması planlanan gençlik ve spor yatırımları görüşüldü.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş ise yaptığı konuşmada, "Her İlçe bizimdir. Biz istiyoruz ki bütün ilçelerimizde, kış aylarında da çocuklarımızın spor yapacağı bir kapalı spor salonu olsun. Önceliğimiz İlçe merkezlerine en az bir adet futbol sahası ve bir adet kapalı spor salonu yapılması olmalıdır. Bu yılki bütçe programımızı değerlendirerek önceliğimizi bu konulara vermemiz gerekiyor. Yıl içerisinde planlanan işler, o yıl yapılıp bitirilmesi gerekiyor. Ben bu duygularla gençlik ve spor müdürlüğümüzün çalışmaları hakkında bizlere bilgiler verdiği için müdürümüze teşekkür ediyorum" diye konuştu.

(EFE)

12.11.2012 14: 24: 52

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement