Gkv Tarihçi Ayhan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Gkv Tarihçi Ayhan Doğan'ı Ağırladı

Gkv Tarihçi Ayhan Doğan\'ı Ağırladı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Doğan’ı Atatürk’ü Anmak ve Anlamak konulu söyleşiyle ağırladı.

17.11.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Doğan'ı Atatürk'ü Anmak ve Anlamak konulu söyleşiyle ağırladı. Atatürk'ün yaşamından çeşitli kesitler sunan Doğan'ın söyleşisi büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları çok amaçlı toplantı salonunda düzenlenen söyleşiye Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ayhan Doğan,GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Kasım Ateş, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki ve Müdür Yardımcısı Ülkü Ulutaş'ta katıldı.

"Atatürk'ü Anmak ve Anlamak" söyleşi yapan Doğan, Atatürk'ün üstün kişiliği hakkında bilgi verdi. Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümüne kadar Misakımilli'yi gerçekleştirmeye çalıştığını, Lozan'dan da Misakımilli'nin tam anlamıyla gerçekleşmemesi açısından memnun olmadığını ifade eden Doç. Dr. Ayhan Doğan, Selanik'in elden gitmesinin içinde sürekli bir ukde olarak kaldığını, yaşam boyu vatan hasretiyle yanıp tutuştuğunu sözlerine ekledi. Doğan söyleşisinde Mustafa Kemal'in vatan ve millet sevgisiyle Türkiye Cumhuriyetinin temellerini attığını, modern ve güçlü bir Türkiye'nin böylece ortaya çıktığını anlatarak söyleşi sonunda da öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Söyleşinin sonunda GKV Özel Liseleri Müdürü İsmet Tiryaki tarihçi Doç. Dr. Ayhan Doğan'ı kutlayarak günün anısına bir çiçek verdi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının önümüzdeki süreçte de alanlarında isim yapmış değişik branşlarda akademisyen, sanatçı, yazar ve diğer meslek gruplarından konuşmacıları ağırlayacağı da ifade edildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv Tarihçi Ayhan Doğan'ı Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement