Gmka ile Besob Teşkilatı İşbirliği Güçbirliği Yapacak - Son Dakika
Yerel

Gmka ile Besob Teşkilatı İşbirliği Güçbirliği Yapacak

Gmka ile Besob Teşkilatı İşbirliği Güçbirliği Yapacak

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliğini ziyaret etti.

04.06.2012 19:52

Güney Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliğini ziyaret etti.

GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, Kalkınma Ajansı olarak KOSGEB ve BESOB ile işbirliği, güçbirliği yapmayı önerdi. BESOB Başkanı Mesut Aşanel'i makamında ziyaret eden GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, yapılacak iş ve güç birliği ile Balıkesir'deki 17, il genelinde toplam 86

odanın üyelerine 250 bin TL hibe, 6 ila 24 ay vadeli 500 bin TL kredi olmak üzere toplam 750 bin TL'ye kadar destek vermeyi önerdi. Söz konusu desteğin proje hazırlamak şartıyla olabileceği bildirildi. Ayrıca esnaf teşkilatında birlik üyesi 5 üyenin 50'şer bin TL sermaye ile bir şirket kurabilecekleri, proje hazırlayarak bu hibeden yararlanabilecekleri kaydedildi. GMKA Genel Sekreteri Mustafa Gündoğan, "Sermaye yapısı kadar hibe alabilecekler. Proje bu üçlü kurum tarafından incelenerek hazırlanacak. Projeleri gerçekleştirmek için önümüzdeki günlerde tekrar toplanacak olan üç grup çalışmalara hız verecekler" dedi.

Toplantıya Besob Başkan vekilleri Necdet Erkan, Kazım Avcı, Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Erdem, Genel Sekreter Hüseyin Saran, İnşaatçılar Odası Başkanı Hayrettin Demirbaş, Madeni Eşya Odası Başkanı İsmail Pala, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Turgay Kapan, Sebzeciler Odası Başkanı Ayhan Baydan, Bakkallar Odası Başkanı Hasan Yançıl ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı İsa Erol katıldı.

(YU)

04.06.2012 19: 32: 37

TSI

NNNN - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gmka ile Besob Teşkilatı İşbirliği Güçbirliği Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement