Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Semineri - Son Dakika
Yerel

Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Semineri

Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Semineri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” projesi kapsamında oluşturulan “Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi” ile ilgili tanıtım toplantısı Amasra’da, gerçekleştirildi.

07.01.2014 18:53

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi kapsamında oluşturulan "Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi" ile ilgili tanıtım toplantısı Amasra'da, gerçekleştirildi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yürütülen "Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri" projesi kapsamında oluşturulan "Kadınlar İçin Mesleki Eğitim Projesi" ile ilgili tanıtım toplantısı Amasra'da, gerçekleştirildi. Toplantıya Amasra Kaymakamı Mehmet Yıldız, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, proje sorumlusu Mehmet Ali Ulus, İlçe Halk Eğitim Müdürü Sema Engin ve çok sayıda vatandaş katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Orhan Külekçi, proje kapsamında kadınlara açık ilköğretim, açık lise ve özellikle mesleki açık öğretim liselerine devam etmeleri için teşvik edilerek meslek sahibi olmaları ve mikro krediler ile desteklenerek üretime katkı sağlamaları konusunda bilgi verdi.

Amasra'da yaşayan kadınların proje kapsamında başarılı olabileceklerini ifade eden Kaymakam Mehmet Yıldız, " Çalışmayı seven ve turizm ile iç içe yaşayan Amasralı kadınlarımız bu proje kapsamında başarılı çalışmalar yapacaklarına inanıyorum. Amasra Kaymakamlığı olarak bizlerde onlara her türlü desteği vermeye hazırız" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gönül Elçileri Projesi Tanıtım Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement