Güzelbahçe'de "Gece Pazarı" Hareketliliği - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe'de "Gece Pazarı" Hareketliliği

Güzelbahçe\'de "Gece Pazarı" Hareketliliği

Yaz aylarında özellikle sahil merkezlerinde alışverişin gözde adresi haline gelen Gece Pazarı geleneği hayata geçirildiği Güzelbahçe'de büyük ilgi görüyor.

31.07.2013 12:41

Yaz aylarında özellikle sahil merkezlerinde alışverişin gözde adresi haline gelen Gece Pazarı geleneği hayata geçirildiği Güzelbahçe'de büyük ilgi görüyor.

Güzelbahçe Yalı Mahallesi'ndeki Vapur İskelesi'nin bulunduğu meydanda açılan Gece Pazarı'nda 37'si kapalı olmak üzere 100'ün üzerinde stant hizmet veriyor. Stantlarda, giysiden takıya, gıdadan çantaya, kitaptan el ürünlerine ve mutfak eşyasından yiyeceğe kadar hemen her kesimin ihtiyaç duyduğu ürünler satışa sunuluyor. Güzelbahçe Gece Pazarı 15 Eylül'e kadar açık kalacak. Yazın vazgeçilmezi olan, Güzelbahçe'ye canlılık ve hareketlilik katan pazara Güzelbahçelilerin yanı sıra çevre ilçelerden de ziyaretçiler geliyor. Pazartesi ve Perşembe günleri Hacivat- Karagöz gölge oyunu sergileniyor. Çeşitli sanatçılar konserler veriyor, halk büyük ilgi gösteriyor. Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, 1 Ağustos günü Gece Pazarı'nda ücretsiz konser verecek.

ÜNLÜ ŞAİR VE YAZARLAR GELİYOR

Bu arada Gece Pazarı'nda her akşam bir şair veya yazar konuk ediliyor. Ağustos ayında konuk olup, kitaplarını imzalayacak ve söyleşi yapacak olan şair ve yazarların isimleri şöyle:

"Dilek Karagülle, Harika Külçür, Emral Dila Aydın, Sezer Odabaşıoğlu, Zeynep Aslı Köstepen, Engin Önen, Oya Uslu, Burcu Atlas, Buket Akkaya, Muzaffer İzgü, Nurettin Gönen, Uğur Dündar, Orhan Baykal, Gülseren Mungan, Kadir Bıyıklı, Azime Akbaş Yazıcı, Asuman Susam, Ahmet Günbaş, Pelin Onay, Ümit Yaşar Işıkhan, Yılmaz Karakoyunlu, Fergun Özelli, Zübeyde Seven Turan, Hidayet Karakuş, Nalan Yılmaz, Ali Bektaş, Tacim Çiçek, ve Ercan Doğu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe'de 'Gece Pazarı' Hareketliliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement