Hakkari Doğalgaza Kavuşuyor - Son Dakika
Yerel

Hakkari Doğalgaza Kavuşuyor

Hakkari Doğalgaza Kavuşuyor

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş.(BOTAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından Hakkari merkez ve ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışma başlatıldı.

25.05.2012 18:28

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ) Genel Müdürlüğü tarafından Hakkari merkez ve ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışma başlatıldı.

BOTAŞ tarafından başlatılan çalışmalar kapsamında Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ile görüşen BOTAŞ Genel Müdürlüğü tarafından görevlendirilen harita mühendisleri bugün Yüksekova ilçesine geçti. Yüksekova Kaymakamı Üzeyir Aziz Özeren il dışında olduğu için kendisi ile görüşme yapamayan mühendisler, Yüksekova Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkan Vekili Reşit Orbay ile görüştü. Başkan Vekili Orbay ve belediyedeki birimlerin amirleri ile bir değerlendirme toplantısı gerçekleştiren mühendislerden Özkan Talay, toplantıda doğalgaz iletim hattı için Yüksekova Belediyesi ile ilgili ön etüt, genel ve teknik veriler konuştuklarını söyledi. Talay, "Hakkari ve Yüksekova'nın bir an evvel doğalgaza kavuşabilmesi için çalışmalar başlattık. Bu konu ile ilgili dün Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu ve Hakkari Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu ile görüştükten sonra bugünde Yüksekova Belediye Başkan Vekili Reşit Örbey ile görüşerek bilgi alışverişinde bulunduk" dedi. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hakkari Doğalgaza Kavuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement