Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinin tanımış esnaflarından müteahhitlik ve emlakçılık yapan Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

02.11.2013 15:25

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinin tanımış esnaflarından müteahhitlik ve emlakçılık yapan Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

Halit Uslu, Malkara AK Parti İlçe binasına gelerek İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'a aday adaylığı dilekçesini verdi. Başvuru formunu imzalayan Uslu İlçe Başkanı Bulut Yıldırım'dan kabul formunu alarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

Belediye Başkanlığı aday adaylığı ile ilgili konuşan Halit Uslu, "1949 Malkara doğumluyum. Aktif siyasi hayatıma AK Parti'de kurucu üye olarak başladım. İki dönem AK Parti yönetimlerinde görev aldım. Partime hizmette bulunmayı seviyorum. Belediye Başkanı olarak hizmette bulunmayı arzu ettiğim için aday adayı oldum. Ak Parti adayını belirlerken aday adaylığında aradığı olmazsa olmaz kriterler vardır. Bunlar sırası ile adaletli ehliyet ve liyakatli olmalıdır. Dürüst, çalışkan, güvenilir ve sözünde duran istikrarlı kişiliğe sahip olmalıdır. Temsil kabiliyeti olmalıdır. Özgür düşünen ve bağımsız karar verme yeteneği olmalıdır. Yeniliklere açık, öz güven sahibi olmalıdır. Problem çözme yeteneği gelişmiş olmalıdır. Mili ve Manevi değerlere saygılı Cumhuriyeti ve demokrasiyi benimsemiş olmalıdır. Ben bu vasıfları taşıdığım için aday adayı oldum. Güzel Malkara'mızın güzel ilçemizin yılkardan beri çözülmemiş sorunları olduğunu çok iyi biliyorum. Başkan olursam bunları çözeceğime inandığım için aday adayı oldum. AK Partinin adayı olurum veya olmam önemli olan bu seçim sürecine arkadaşlarımla beraber olmak aşk ve şevkle çalışmak için aday adayı oldum. AK Partinin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı ile Malkara Belediye Başkanlığını almasını istiyorum. Bunu da başaracağına inanıyorum. Aday adayı olan tüm arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Bulut Yıldırım ise, "Bugün 1 Kasım 2013 Bizim Belediye Başkanlığı aday adaylığı için son günümüzdür. Bu zamana kadar tek müracaatımız vardı. Bugün Halit Uslu ağabeyimiz saat 11.00'da telefon ile görüştük. Başvuru yapacağını bizlere bildirdi. Bizlere de bu başvuru ile çok onurlandık ve gurur duyduk. Çünkü Halit Uslu Partimizin kurucu üyelerinden olan bir ağabeyimizdir. Benim başkanlığım sürecinde bütün hizmetlerimizde ve bütün Malkara yapılan hizmetlerde bizler teşkilat olarak Halit Uslu ağabeyimizle fikir alışverişinde bulunmuşuzdur. Bizler kendine saygıda kusur etmemeye çalıştık. Bir Kusurumuzu oldu ise kendinden sizlerin huzurunda özür diliyorum. Malkara'daki belediye başkanlığı aday adaylığı süreci aday adaylarımızın hizmet yarışında çok değerli projeleri olduğunu biliyorum. Fakat bizim partimizde şu vardır. Aday olamayan hiçbir arkadaşımız partimize bir küskünlük yaratmıyor aksine bizlere yardımcı oluyorlar. Bu durum çok onur verici bir olaydır. Hep beraber el ele bu mücadele devam ediyor inşallah bundan sonra da böyle olacaktır" diye konuştu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Halit Uslu AK Parti Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement