Hanaklılar Başkan Kadıoğlu'nu Çayda Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Hanaklılar Başkan Kadıoğlu'nu Çayda Ağırladı

Hanaklılar Başkan Kadıoğlu\'nu Çayda Ağırladı

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Hanaklılar Derneği tarafından düzenlenen yönetim ve üyeleri ile çay sohbetine katıldı.

23.10.2015 20:14

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Hanaklılar Derneği tarafından düzenlenen yönetim ve üyeleri ile çay sohbetine katıldı.

İstanbul Ardahan Kültür Evi'inde düzenlenen programa Esenyurt Belediye Meclis Üyesi ve Esenyurt Hanaklılar Derneği Başkanı Togay Çoban ev sahipliği yaptı.

Açılış konuşması yapan Dernek Başkanı Togay Çoban, "Bugün çay sohbeti programında Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu ile Hanaklılar olarak bir araya geldik. Esenyurt Belediyesi ve Belediye Başkanımız yaptığı hizmet ve yatırım çalışmaları ile Türkiye'ye örnek olmaktadır. İlçede birçok dernek ve federasyona yer tahsisi yapan Belediye Başkanımız en büyük yeri Ardahanlılara tahsis etmiştir. Yaptığımız faaliyetlerde ve taziyelerde yerimizi kullanabiliyoruz. Kendisine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

İstanbul Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifti'de programa katılarak hemşerilerine yönelik bir selamlama konuşması yaparak Başkan Necmi Kadıoğlu'na teşekkür etti. Çoban ardından Esenyurt Belediye Başkanı söz alarak, Türkiye'nin son yıllarda yükselişinden dış güçlerin çok rahatsız olduklarını belirtti.

"GELİP OTURUP KONUŞMAMIZ LAZIM"

Başkan Kadıoğlu, "Bugünlerde ülkemizde müthiş bir algı oluşturuldu. Büyük sıkıntılar yaşamaktayız. Seçim atmosferinde olsak bile bu ülkenin ekonomisinin canlanması gerekiyor. 13 seneden sonra ilk kez erken seçim yapıyoruz. Nedeni ise; Koalisyon yapılamadı. Koalisyona diğer partiler yanaşmadı. Ülkeyi adeta mağdur duruma getirmek için ellerinden gelen çabayı gösteriyorlar. Türkiye'nin milli gelir seviyesi geriledi. Önümüzdeki ay da 20 büyük ülke toplantısını Türkiye ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Artık kendi uçağımızı, tüfeğimizi, tankımızı, otomobilimizi, havaalanımızı ve köprümüzü yapıyoruz. İşte dünyayı yönetmeye çalışan güçler bunlardan çok rahatsız oldular. Türkiye'yi yine eskisi gibi muhtaç duruma düşürmek, vesayet altında yaşaması sağlamak için içerden ve dışardan hamleler ile küçük düşürmeye kaos yaratmaya çalışıyorlar. Koalisyon hükümeti kurarken bile şartlar ortaya koyarak masaya oturdular. Kamera konuluyor ve gençler halay çekerken bu meydan kanlı meydan derken bomba patlıyor. Bu çocuklar bizim çocuklarımız. Kürt-Türk, Alevi-Sünni, Laz-Çerkez bizler bin yıldan fazla bir ve beraberce yaşamış tek milletiz. İşte bu etnik ve mezhepsel olguları kullanarak Türkiye'yi kargaşa ve kaos yaşatılmak isteniyor. Eğer koalisyonlara mecbur bırakılırsak emperyalist güçlerin oyuncağı olacağız. Gelip oturup konuşmamız lazım. Biz bu oyuna gelmemeliyiz, millet olarak bozdurmayacağız. Tüm duam budur. 1000 yıl mazlumlara yardım eden, zalimlerle ise savaş açan bir ecdadın devamıyız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanaklılar Başkan Kadıoğlu'nu Çayda Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement