Hastane Personeline Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Hastane Personeline Teşekkür Plaketi

Hastane Personeline Teşekkür Plaketi

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde görev yapan ve başka görevlere getirilen personele teşekkür plaketi verildi.

23.11.2012 18:21

Kütahya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı hastanelerde görev yapan ve başka görevlere getirilen personele teşekkür plaketi verildi.

Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde görev yapan ve başka görevlere getirilen personele, DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde teşekkür plaketi verildi.

Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Milletvekili Prof. Dr. Vural Kavuncu'dan sonra "İştir Kişinin Ayinesi Lafa Bakılmaz" diyerek sözlerine başlayan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, "Hakikaten burada bir hastalığa duçar olduğumuzda herkes gelip bu hastanede tedavi oluyor. Çünkü en güzel doktorlarımız en iyi hizmet veren doktorlarımız burada. Yani sizin yaptığınız işi biz takdir ediyoruz, halkımız takdir ediyor" dedi.

Kütahya'da yeni hastanelerin yapıldığını ifade eden Vali Çiftçi sözlerine şöyle devam etti: " Tavşanlı'da yapılan hastane muhteşem bir yatırım. Gediz Hastanesi muhteşem bir yatırım. İnşallah Kütahya merkeze de çok daha güzel bir yatırım olacak. Simav ilçesine, Emet ilçesine ve Altıntaş ilçesine de olacak. Ben bütün hastane çalışanlarını kutluyorum. Bundan önce farklı görevlerde olup da şimdi değişik görevlere atananları da kutluyorum. Bu bir bayrak yarışı bayrağı aldık ve koşturuyoruz bir yerde bırakıyoruz diğer taraf alıyor ve o koşturuyor. Burada önemli olan mevcut yerimizde ve mekanımızda, makamımız varken yapacak gücümüz ve takatimiz varken paramız varken tabiki biz bu hizmetleri yapacağız. Kütahya'da bu hizmetleri yapmaya layık bir yer. Yapıyormuyuz? bakın sayın Başbakanımızın teşrifleriyle Kütahya ve Simav'da bazı açılışlar yapacağız. Bunların hepsini topladığımızda sadece 15 ayda yapılan yatırımın bedeli 450 milyon TL. Bunlar bitmiş yatırımlar ve yaklaşık 2 katrilyonluk hizmet Kütahya'da devam ediyor. İnsan odaklı çalışıyoruz, insana çalışıyoruz Kütahyalıya hizmet için çalışıyoruz. Bundan önce çalışan ve bu hizmetleri yapan arkadaşlara canı gönülden teşekkür ediyorum. Bütün hizmetler ilimize ve memleketimize hayırlar getirsin."

Yapılan plaket törenine Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Kütahya Milletvekilleri Dr. Soner Aksoy, Hasan Fehmi Kinay, Prof. Dr. Vural Kavuncu, Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş, Kütahya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Mithat Ekici, daire müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

(EFE-

23.11.2012 17: 59: 01

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hastane Personeline Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement