Havacılık ve Turizm Festivali Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Havacılık ve Turizm Festivali Başlıyor

Havacılık ve Turizm Festivali Başlıyor

Mustafakemalpaşa'da kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği 4. Havacılık ve Turizm Festivali için geri sayım başladı.

06.06.2013 12:45  Güncelleme: 12:50

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde kaymakamlık ve belediyenin ortaklaşa düzenlediği 4. Havacılık ve Turizm Festivali için geri sayım başladı.

Mustafakemalpaşa'da 200 yamaç paraşütçüsünün katılacağı festival 8- 9 Haziran 2013 tarihleri arasında yapılacak.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı

Kazım Karabulut ve Belediye Başkanı Sadi Kurtulan festivalle ilgili Ördekli Kültür Merkezi'nde basın mensuplarına bilgi verdi. Kurtulan, "Bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştireceğimiz havacılık festivalinde Mustafakemalpaşa'nın sahip olduğu güzellikleri bu spor aracılığı ile gök yüzünden görme imkanı sunacağız. Havacılık ve yamaç paraşütü son yıllarda ülkemizde hızla gelişen bir spor dalı. Biz de bu sporlar vasıtası ile Mustafakemalpaşa'nın tarihi ve doğal güzelliklerini bütün Türkiye'den gelen sporcularımıza ve vatandaşlarımıza göstermek istiyoruz" dedi.

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut, "Mustafakemalpaşa Havacılık ve Turizm Festivali'nin bu yıl 4'üncüsünü gerçekleştireceğiz. Valimiz Şahabettin Harput'un yoğun bir şekilde üzerinde çalıştığı Bursa turizmini canlandırma projesinde Mustafakemalpaşa olarak biz de varız demek istedik. Festivallerin maksadı kültürel değerleri tanıtmaktır. Biz de kültürel değerlerimizi tanıtmak için bu festivali yapıyoruz" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Havacılık ve Turizm Festivali Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement