Hem Öğrenciler Hem de Veliler Karne Aldı - Son Dakika
Yerel

Hem Öğrenciler Hem de Veliler Karne Aldı

Hem Öğrenciler Hem de Veliler Karne Aldı

Malatya'nın Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, bir ilke imza atarak karne, başarı belgesi, takdirname ve veli başarı belgesi verdi.

14.06.2013 16:43  Güncelleme: 16:45

Malatya'nın Doğanşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Türkiye'de bir ilke imza atarak karne, başarı belgesi, takdirname ve veli başarı belgesi verdi. 8 bin 500 öğrenci ve 49 veli karne heyecanı yaşadı.

Doğanşehir Yunus Emre İlkokulu'nda yapılan karne törene Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, Okul Aile Birliği Başkanı Münür Akbaş, daire amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Söylemez, yaptığı konuşmada, "Araştırmadık ancak Türkiye de bir ilk olduğunu sanıyoruz. Bu yıl tüm okul birincilerini ve velilerini buraya davet ederek ödüllerini burada vermek istedik. Ayrıca 'Aktif Veli Başarılı Öğrenci' projemizin de büyük oranlarda meyvesini almış bulunuyoruz. Doğanşehir de 8 bin 500 öğrenci bu gün karne alırken, 49 veliye de bugün yıl boyunca yaptığı çalışmalarının neticesinde karne ve aktif veli başarı belgesi verdik "dedi.

Doğanşehir'de 28 okul birincisinin karneleri ve velilerine karne başarı belgeleri Doğanşehir Kaymakamı Mehmet Soğukpınar tarafından verildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hem Öğrenciler Hem de Veliler Karne Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement