Hitit Üniversitesi'nden Başkan Çatma'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Hitit Üniversitesi'nden Başkan Çatma'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Hitit Üniversitesi\'nden Başkan Çatma\'ya Hayırlı Olsun Ziyareti

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

07.05.2014 12:05

Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektör Alkan'ın ziyaretinde İlçe Kaymakam Şuayib Gürsoy, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Osman Eğri, İskilip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Muammer Cengil, AK Parti İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Derici'de hazır bulundular.

YAPIMI DEVAM EDEN KAMPÜS ALANI İNCELENDİ

Tebrik ziyaretinin ardından İskilip Meslek Yüksek Okulunun her yıl artış gösteren ihtiyaç ve talepleri görüşüldü. Harita üzerinde yapımı devam eden ek binanın mevcut durumu, buraya 150 kişilik konferans salonu yapımı, öğrencilerin basketbol ve voleybol oynayabilmeleri için açık spor sahası tanzimi, kampus yapımı için İskilip Belediyesi tarafından tahsis edilmesi ön görülen alanın konumu hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

İSKİLİP'TE SEMPOZYUM DÜZENLENECEK

Belediye Başkanı Recep Çatma'nın makamında gerçekleştirilen değerlendirme toplantısının ardından heyet tarafından Belediye tarafından tahsis edilmesi söz konusu olan alanda ve ek binada incelemelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca İskilip Belediyesi, İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Meslek Yüksek Okulu İşbirliğiyle Ekim ayında 'Her Yönüyle İskilip Sempozyumu'nun gerçekleştirilmesi gündeme alındı.

BELEDİYE KATKI SAĞLAYACAK

Geç saatlere kadar devam eden çalışma ziyaretinin ardından Belediye Başkanımız Recep Çatma Meslek Yüksek Okulunun İskilip için sosyal ve ekonomik açıdan son derece önemli olduğunu, yeni branşların açılarak daha çok öğrenci çekmek için gerekli girişimlerin ortaklaşa yapılmasının birçok açıdan İskilip'e fayda sağlayacağını ve Yüksek Okula her türlü katkıyı sunmaya hazır olduklarını beyan etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hitit Üniversitesi'nden Başkan Çatma'ya Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement