Hitit Üniversitesi Senatosu ile Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Hitit Üniversitesi Senatosu ile Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Toplantı Gerçekleştirdi

Hitit Üniversitesi Senatosu ile Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Toplantı Gerçekleştirdi

Çorum Hitit Üniversitesi Senatosu ve Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

01.03.2014 13:03

Çorum Hitit Üniversitesi Senatosu ve Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Bir Toplantı Gerçekleştirdi.

Çorum Hitit Üniversitesi Senatosu ile Ahi Evran Üniversitesi Senatosu ortaklaşa gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan toplantıya başkanlık etti.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Senato Üyelerini ağırlamaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek Ahi Evran Üniversitesinin Hitit Üniversitesi ile aynı yıl kurulduğunu belirtti.

Kudret Saylam, bu senato toplantısından da güzel çıktılar elde etmeyi umduklarını ve bundan sonraki sürece yönelik ortak çalışmalar hayata geçirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Kırşehir hakkında da bilgiler veren Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Kırşehir'in termal bir kent olduğunu ifade ederek şehrin bu özelliğinden Ahi Evran Üniversitesinin bünyesinde bulunan ve 40 yatak kapasitesine sahip Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi aracılığıyla yararlandıklarını belirtti. Kırşehir'i sağlık turizminde öncü bir kent yapma amacında olduklarını söyleyen Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Ahi Evran Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yatak kapasitesini arttırmak için çalıştıklarını söyledi.

Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam ardından Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan bir konuşma yaptı. Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam'ı yakından tanıdığını ve takip ettiğini, Ahi Evran Üniversitesinin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olduğunu belirten Prof. Dr. Reha Metin Alkan, bugün burada bu çalışmaları yerinde görmüş olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Büyük başarılara imza atmış olmanın gurur verici olduğunu belirten Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam'ı bu başarılı çalışmalarından ötürü kutladı.

Toplantı, senato üyelerinin karşılıklı önerilerinin alınmasının ardından sona erdi. Toplantının ardından Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan ve Hitit Üniversitesi Senato Üyeleri'ne Ahi Evran Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı'nı gezdirdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hitit Üniversitesi Senatosu ile Ahi Evran Üniversitesi Senatosu Ortaklaşa Toplantı Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement