Hizan Kaymakamı, vatandaşların iftar sofralarına konuk oldu - Son Dakika
Yerel

Hizan Kaymakamı, vatandaşların iftar sofralarına konuk oldu

Hizan Kaymakamı, vatandaşların iftar sofralarına konuk oldu

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi sakinlerinden Abdülkerim Arıcı'nın evini ziyaret eden Kaymakam Nurhalil Özçelik, Ramazan ayının manevi havasını birlikte solumak ve devletin vatandaşla buluşmasını sürdürmek amacıyla iftar sofralarına konuk oldu. Kaymakam Özçelik, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek çözüm aşamasında yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti.

20.03.2024 09:34  Güncelleme: 09:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçeye bağlı Esentepe Mahallesi sakinlerinden Abdülkerim Arıcı'nın evini ziyaret ederek iftar sofralarına konuk oldu.

Ramazan ayının manevi havasını birlikte solumak ve devletin vatandaşla buluşmasını ve diyalogunu sürdürmek maksadıyla iftar sofralarına konuk olan Kaymakam Özçelik, "Kaymakamlık olarak Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımızın sofralarına misafir oluyoruz. Orucun faziletlerini beraber değerlendiriyor, iftardan sonra da çay içip sohbet ediyoruz. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve dertlerini dinliyor, çözüm aşamasında yardımcı olarak, Ramazan'ı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz" dedi. Kaymakam Özçelik'e iftar programında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz eşlik etti. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hizan Kaymakamı, vatandaşların iftar sofralarına konuk oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement