Horasan'da İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Horasan'da İftar Çadırı Kuruldu

Horasan\'da İftar Çadırı Kuruldu

Horasan Kaymakamlığı ve belediye tarafından ilçede kurulan iftar çadırında, günde ortalama 300 400 kişiye yemek verildiği belirtildi.

28.07.2013 16:12

Horasan Kaymakamlığı ve belediye tarafından ilçede kurulan iftar çadırında, günde ortalama 300-400 kişiye yemek verildiği belirtildi.

Kaymakam Emre Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede ilk defa iftar çadırı kurulduğunu ve halkın büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

İftar çadırında birlik ve beraberliğin en güzel örneğinin yaşandığını belirten Çınar, "İlçemizde ilk defa kurulan iftar çadırına gösterilen yoğun ilgiden memnunuz. Birlik ve beraberliğin en güzel örneklerinin sergilendiği bu hizmeti geleneksel hale dönüştürmek için bazı çalışmalar yapıyoruz. İlçesinin sosyal dokusunun ramazan ayının bereketi ve feyzi ile birleşmesi adına, bu hizmete katkı sağlayan herkese teşekkür ederim" dedi.

Öte yandan, İnkılap İlköğretim Okulu bahçesinde kurulan ve her gün 4 çeşit yemeğin verildiği çadırda, ilahiler ve animasyon gösterileri vatandaşların hoş vakit geçirmesi sağlanıyor. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Horasan'da İftar Çadırı Kuruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement