Hüda-Par Adaylarından Edremit'in Köylerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par Adaylarından Edremit'in Köylerine Ziyaret

Hüda-Par Adaylarından Edremit\'in Köylerine Ziyaret

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehdi Oğuz, Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan ve partililerden oluşan heyet, Edremit’in Taşkonak ve Köprüler köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

24.02.2014 14:10

Hür Dava Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Mehdi Oğuz, Edremit Belediye Başkan Adayı Fevzi Doğan ve partililerden oluşan heyet, Edremit'in Taşkonak ve Köprüler köylerini gezerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Köy ziyaretlerinde heyet adına konuşan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Mehdi Oğuz, kişisel çıkar için hiç kimseye hiçbir şey vaat etmediklerini belirterek, "Bizler üç şeyi vaat ediyoruz; hak, adalet ve hizmet. Bu üç şey olursa hepimiz faydalanacağız" dedi.

Her partinin projelerinin olduğunu, fakat başa geldiklerinde ise bu vaatlerin yerine getirilmediğini dile getiren Oğuz, "Elbette her partinin projeleri olacaktır. Bizimde projelerimiz var. Fakat bu projelerin uygulanması için üç önemli projemiz daha var. Bunlar yerine getirildiğinde, o zaman diğer projeler uygulanabilir. Halkımıza yalan söylemeyeceğiz, halkımıza ihanet etmeyeceğiz, halkımıza ihanet etmeyeceğiz" ifadelerini kulandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda-Par Adaylarından Edremit'in Köylerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement