Hüda-Par'dan Bik Van Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Hüda-Par'dan Bik Van Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret

Hüda-Par\'dan Bik Van Şube Müdürlüğü\'ne Ziyaret

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Başkanı Av.

03.10.2013 17:06

Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Basın İlan Kurumu (BİK) Van Şube Müdürü Yahya Öylek'i makamında ziyaret etti.

İl Başkanı Av. Rasim Saygın, beraberindeki Yardımcısı Fevzi Doğan ve parti üyesi Yunus Uygun ile birlikte Öylek'i ziyaret ederek, partisinin program ve amaçlarını anlattı. Sayğın, " Türkiye'de çok sayıda siyasi parti olmasına rağmen özünde İslam olan bir parti yok. İslam ve Müslümanları tümüyle temsil eden siyasi bir partinin olması büyük bir zaruriyettir. Bu nedenle İslami ve insani bir programla partimizi kurduk. Amacımız Hakk'a ve halka hizmettir" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Yahya Öylek ise, HÜDA PAR'ın Van'a ve tüm ülkeye hayırlı olmasını ifade ederek, ülkemizde farklı düşünce ve simaların siyasette olması gerektiğini, bunların da siyasete renk katacağını ifade etti. Öylek, ülke insanının özellikle de gençliğin maneviyatının hızla bozulduğunu ve bu konuda da her kademeden çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hüda-Par'dan Bik Van Şube Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement