İbni Sina'da İlk Yıl Sonu Programı - Son Dakika
Yerel

İbni Sina'da İlk Yıl Sonu Programı

İbni Sina\'da İlk Yıl Sonu Programı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde 2014-2015 döneminin ikinci yarısında eğitime başlayan İbni Sina İlkokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları gösteriler izleyenleri adeta mest etti.

01.06.2015 13:26

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde 2014-2015 döneminin ikinci yarısında eğitime başlayan İbni Sina İlkokulu öğrencilerinin yıl sonu etkinlikleri kapsamında hazırladıkları gösteriler izleyenleri adeta mest etti.

Kapaklı'ya bağlı Bahçelievler Mahallesi'nde eğitim veren İbni Sina İlkokulu yıl sonu etkinliğine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Ali Gürbüz, Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen, MHP Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından okulun eğitim öğretime açılış süreci ile ilgili hazırlanan slayt izlendi.

Programda, konuşmaların ardından okulun 1'inci sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan Penguen Dansı gösterisi izlendi. 2'nci ve 3'üncü sınıf öğrencilerinin dans gösterilerinin ardından, ellerinde Türk bayrakları ile sahneye çıkan 4'üncü sınıf öğrencileri hep bir ağızdan 'Hoş Gelişler Ola' marşını söyledi. Miniklerin performansları katılımcılar tarafından ilgiyle izlenirken, programda daha sonra okula maddi manevi katkı sağlayanlara teşekkür plaketi takdim edildi.

Plaket töreni sırasında konuşan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, "Bu mutluluğu sizlerle birlikte yaşıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum. Okul Müdürümüzü ve yönetimini başarılarından dolayı tebrik ediyor, okulumuza maddi manevi katkı sunan herkese de teşekkür ediyorum" dedi.

Öğrencilerin özellikle Türk bayrakları ile gerçekleştirdikleri gösteriden çok etkilendiğini belirten Kaymakam Mehmet Ali Gürbüz ise "Bence okulun renkleri kırmızı beyaz olmalı. Çocuklarımız bu gururu yaşamayı hak ettiler" ifadelerini kaydetti.

Okul açmanın kolay bir iş olmadığına dikkat çeken Kaymakam Gürbüz, "Arkadaşlarımız büyük bir özveri ile bunu başardı. Bundan sonraki süreçte velilerimizin de okulumuza sahip çıkması gerekiyor" dedi.

Etkinliğin sonunda Okul Aile Birliği tarafından okul yararına düzenlenen kermesin açılışı gerçekleştirildi. Kermeste velilerin kendi elleri ile hazırladıkları yiyecekler ve tatlılar beğeniye sunuldu. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İbni Sina'da İlk Yıl Sonu Programı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement