İletişim Fakültesi'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

İletişim Fakültesi'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

İletişim Fakültesi\'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanlığına vekaleten atanan Prof. Dr. görevi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam'dan devraldı.

14.05.2013 10:24  Güncelleme: 10:41

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanlığına vekaleten atanan Prof. Dr. Tevhit Ayengin,

görevi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam'dan devraldı.

İletişim Fakültesi dekanlık makam salonunda gerçekleşen törene, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Laçiner, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özdemir, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Tekkoyun, Genel Sekreter Mustafa Yollu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Yücel Başeğit, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Elmas ve Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü öğretim üyeleri katıldı.

İletişim Fakülteleri'nin üniversitelerin vitrini olduğunu ve beklentinin büyük olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner, " Türkiye'de medyayı ele aldığımızda çok iyi iletişimciler yetiştirmek gerektiği açıkça görünüyor. Türkiye'de siyasetten-medyaya her kademede ciddi iletişim problemleri var. Bunu gidermek için fakülte açmak çözüm değil tabii ama bunu çözmek için iyi iletişimciler yetiştirmek bir adımdır" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Gülendam ise zorlu dönemlerin geride kaldığının altını çizerek İletişim Fakültesi'nden beklentinin yüksek olduğunu belirtti. Gülendam, "Tevhit Hoca'ya bayrağı teslim ettik. Başarılarının devamını diliyoruz. Kendisine desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz."

Dekan Prof. Dr. Tevhit Ayengin yeni görevi için Rektör Prof. Dr. Sedat Laçiner'e teşekkür ederek "Arkadaşlarımızla birlikte iyi şeyler yapmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İletişim Fakültesi'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement