İskilip Belediyesi'nden Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika
Yerel

İskilip Belediyesi'nden Fırınlara Ramazan Denetimi

İskilip Belediyesi\'nden Fırınlara Ramazan Denetimi

Çorum’un İskilip İlçesi’nde Belediye zabıta ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı.

23.06.2015 15:55

Çorum'un İskilip İlçesi'nde Belediye zabıta ekipleri, Ramazan ayı nedeniyle ilçede faaliyet gösteren fırınlara yönelik denetimlerini artırdı.

İskilip Belediyesi Zabıta Amirliği ekipleri tarafından kentteki fırınlarda yapılan denetimlerde, ruhsat, gramaj kontrolü, temizlik ve hijyen şartlarına uyulup uyulmadığına bakılarak un ve kullanılan katkı maddelerinin son kullanma tarihlerinin kontrolü yapıldı.

Denetimlerde gramajı düşük ekmek ve pideye rastlanmadı. Temizlik kurallarına uyulduğu gözlemlenirken bu konuda eksikleri tespit edilen bazı işyerlerine yazılı olarak uyarıldı.

Konuyla ilgili olarak Zabıta Amirliği'nden yapılan açıklamada, "Ramazan ayında halkımızın alışverişini huzur içinde yapabilmesi için zabıta ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Hemşerilerimizin Ramazanda sağlıklı bir şekilde ekmek ve pide tüketebilmesi amacıyla denetimlerimiz hız kesmeden sürecek. Özellikle ekmek ve pide üretimi yapan işletmelerin, sağlık ve hijyen kurallarına riayet edip etmedikleri hususu denetimlerde titizlikle inceleniyor" denildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İskilip Belediyesi'nden Fırınlara Ramazan Denetimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement