İstanbul'da Regaip Kandili'nde Eyüp Sultan Camii'ne Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

İstanbul'da Regaip Kandili'nde Eyüp Sultan Camii'ne Yoğun İlgi

İstanbul\'da Regaip Kandili\'nde Eyüp Sultan Camii\'ne Yoğun İlgi

İstanbul'da Regaip Kandili nedeniyle Eyüp Sultan Camii'ne vatandaşlar akın etti. Cami avlusu dolarken, Eyüp Sultan Belediyesi tarafından sıcak çorba ve lokum ikramı yapıldı. Bazı vatandaşlar dua etmek için ellerini semaya kaldırırken, bazıları Eyüp Sultan Hazretlerinin kabrinin yanına gelerek dua etti.

11.01.2024 20:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da vatandaşlar, üç ayların başlangıcını müjdeleyen Regaip Kandili nedeniyle Eyüp Sultan Camii'ne akın etti.

Regaip Kandili dolasıyla İstanbullular, Eyüp Sultan Camii'ne gelerek dua edip Kur'an-ı Kerim okudu. Yatsı namazını Eyüp Sultan Camii'nde kılmak isteyen birçok vatandaş yer bulamayarak cami avlusunu doldurdu. Kandil için binlerce kişinin akın ettiği Eyüp Sultan Camii çevresinde Eyüp Sultan Belediyesi tarafından vatandaşlara sıcak çorba ikramı yapıldı. Aynı zamanda cami giriş kapılarında vatandaşlara lokum ikram edildi. Regaip Kandili nedeniyle bazı vatandaşlar ellerini semaya kaldırıp dua ederken bazıları da Eyüp Sultan Hazretlerinin kabrinin yanına gelerek dua etti.

Fransa'dan Regaip Kandili sebebiyle Eyüpsultan Camii'ne gelen Necati Yıldız, "Bu kandilin tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah bu vesileyle Gazze'deki kardeşlerimizin de kurtulduğu bir dönem olur. Allah yar ve yardımcıları olsun. En önemli dileğimiz onlar için duamızdır" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İstanbul'da Regaip Kandili'nde Eyüp Sultan Camii'ne Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement