İzmit Belediyesi 'asbest' Paneline Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi 'asbest' Paneline Ev Sahipliği Yaptı

İzmit Belediyesi \'asbest\' Paneline Ev Sahipliği Yaptı

İzmit Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu (İKK) ve Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) iş birliğiyle ‘Hayatımızdaki Asbest Tehlikesi ve İSG Kültürü’ başlıklı panele ev sahipliği yaptı.

18.12.2022 13:34  Güncelleme: 13:38

İzmit Belediyesi, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD), Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Kocaeli İl Koordinasyon Kurulu (İKK) ve Asbest Söküm Uzmanları Derneği (ASUD) iş birliğiyle 'Hayatımızdaki Asbest Tehlikesi ve İSG Kültürü' başlıklı panele ev sahipliği yaptı.

Dernekler Yerleşkesi'nde yapılan panelde ASUD Başkanı Mehmet Şeyhmus Ensari, Kocaeli Üniversitesi (KOÜ) Halk Sağlığı Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan, Makine Mühendisleri Odası (MMO) Kocaeli Şubesi İSİG Komisyonu üyesi Selçuk Karstarlı ve yüksek çevre mühendisi Sait Ağdacı konuşmacı olarak yer aldı.

Kocaeli'ni bekleyen tehditlerin konuşulduğu panele, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, TMMOB İKK Sekreteri Mehmet Ali Elma, ÇYDD Kocaeli Şubesi Başkanı Meral Dönmez, İzmit Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürü Havva Açıkgöz, MMO eski Başkanı Murat Kürekçi ve yurttaşlar katıldı.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi 'asbest' Paneline Ev Sahipliği Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement