İzmit Belediyesi'nden Çok Amaçlı Bir Salon Daha - Son Dakika
Yerel

İzmit Belediyesi'nden Çok Amaçlı Bir Salon Daha

İzmit Belediyesi\'nden Çok Amaçlı Bir Salon Daha

İzmit Belediyesi okullara çok amaçlı salon kazandırmaya devam ediyor.

26.10.2013 13:20

İzmit Belediyesi okullara çok amaçlı salon kazandırmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 50'den fazla okula çok amaçlı salon kazandıran İzmit Belediyesi, Akçakoca Mahallesi'nde bulunan 50'inci Yıl Ortaokulu'na da çok amaçlı salon yaptırdı.

Çok amaçlı salonun açılışı için düzenlenen törene Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, İzmit Kaymakamı Osman Kaymak, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi Başkan Yardımcısı Murat Demir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili İbrahim Okutan, okul müdürü Erol Nalçakan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından öğrencilerinin gösterisi yapıldı ve ardından da konuşmalara geçildi. Okul Müdürü Erol Nalçakan, İzmit Belediye Başkanı Başkan Doğan'a okullarına güzel bir salon kazandırdığı için teşekkür etti. İzmit Kaymakamı Osman Kaymak da konuşmasında göreve yeni başladığını hatırlatarak, "Bu işler sadece Milli Eğitim'den beklenerek yapılmaz. Kişi ve kurumların da desteği şart. İzmit Belediye Başkanımızın eğitime verdiği katkıya ne kadar teşekkür etsek azdır. Doğan gibilerin sayısı ne kadar çok olursa çocuklarımızın geleceği de o kadar parlak olacaktır" dedi.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da konuşmasında, "Belediye olarak asli görevlerimiz arasında olmamasına rağmen eğitime katkı sağlamayı kendimize görev kabul ediyoruz. şimdiye kadar 53 okulumuza çok amaçlı salon yaptık. Eğitime desteği severek yapıyoruz. Çocuklarımızın çok daha iyi şartlarda eğitim görmesi en büyük arzumuz. Yapılan her hizmeti geleceğe yatırım olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından çok amaçlı salonun açılışı öğrencilerle birlikte yapıldı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzmit Belediyesi'nden Çok Amaçlı Bir Salon Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement