İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulunda Karneleri Büyükkılıç Dağıttı - Son Dakika
Yerel

İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulunda Karneleri Büyükkılıç Dağıttı

İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulunda Karneleri Büyükkılıç Dağıttı

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulu yarıyıl karne dağıtım törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dört sınıfta ayrı ayrı karne dağıtımını hem bizzat kendisi yaptı, hem de...

20.01.2012 15:56

Melikgazi İlçe sınırları içerisinde yer alan İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulu yarıyıl karne dağıtım törenine katılan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, dört sınıfta ayrı ayrı karne dağıtımını hem bizzat kendisi yaptı, hem de öğrencilerle sohbet etti.

Melikgazi Belediyesi olarak eğitime son derece önem verdiklerini bu kapsamda her fırsatta eğitim kurum ve kuruluşlarının ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "Melikgazi Belediyesi olarak 24 derslikle bir İlköğretim Okulunu Karacaoğlu Mahallesine yaparak hizmete açtık. Şu anda bir ilköğretim okulu ile bir anaokulu inşaatımız devam ediyor. Sanat ve meslek edindirme kurslarımız, öğrencilere yönelik ders takviye kursları, SBS kursları yapılan ve devam eden hizmetlerden birer örnektir. Bu Melikgazi Belediyesi'nin eğitime verdiği önemin bir ifadesidir. Bir yarıyıl eğitim ve öğretim döneminin sonunda karne alacaksınız. Bu karneler sizlerin çalışmalarınızın birer sonucudur. Derslerini günü gününe yapan, çalışan ve ödevlerini aksatmayanlar bunun karşılığı olarak başarı dolu karneleri alacaklar. Başarılı karne alamayanlar için ise bir fırsat var, önümüzdeki dönem çok daha fazla çalışarak başarılırını artırabilirler" dedi.

Melikgazi Kaymakamı Nusret Dirim ile okul inşaatını yaptıran Hayırsever İzzet Öksüzkaya ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen'in iştirak ettiği karne dağıtım törenin de Okul Müdürü Selim Demirkollu, yapılan hizmet ve çalışmalardan dolayı Memduh Büyükkılıç'a teşekkür etti.

Karne dağıtım törenine iştirak eden ve karneleri bizzat veren Başkan Memduh Büyükkılıç, 4. ve 5. sınıflarda takdirname alan öğrencilere Melikgazi Belediyesince birer hikaye kitabı verildiğini ve kitapların bizzat okul müdürlüklerine teslim edildiğini sözlerine ekledi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel İzzet Öksüzkaya İlköğretim Okulunda Karneleri Büyükkılıç Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement