Kağızman Spordan Selim Spora Kınama - Son Dakika
Yerel

Kağızman Spordan Selim Spora Kınama

Kağızman Spordan Selim Spora Kınama

Kars Süper Amatörde oynanan Selim Gençlik spor-Kağızman spor maçında yaşanan olaylarla ilgili Kağızman spor Kulübü bir kınama yazısı yayınladı.

26.02.2014 09:09

Kars Süper Amatörde oynanan Selim Gençlik spor- Kağızman spor maçında yaşanan olaylarla ilgili Kağızman spor Kulübü bir kınama yazısı yayınladı. Kağızman spor Kulübü olayları mahkemeye taşıdı. Kağızman spor Kulübü Başkanı Canip Korkmaz'ın imzasıyla yayınlanan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

"22/02/2014 Cumartesi günü Selim İlçe Stadı'nda saat 12: 00'de başlayan maçta ev sahibi takımın kulübümüze ve futbolcularımıza yöneticilerimize karşı hasma ne tavırları sahaya intikal ettiğimizde başlamış; seyircilerin küfürlü bağırışları, ağza alınmayacak küfürleri, yöneticilerinin de katılımıyla devam etmiştir. Maç başlaması ile birlikte saha içinde Selim Gençlik sporcuları ve teknik heyeti sporcularımıza yine küfürlü ve el kol hareketleri ile tacizde bulunmuşlardır. Maçı yöneten hakem maçı kontrol edememiş, maç içinde bizim bir oyuncumuza kırmızı kart göstermiş, ağır şartlar altında maç yönetmeye çalışmıştır. 1-0 öne geçen ev sahibi takımdan bir oyuncu golden 5 dakika sonra hakeme ettiği küfürden dolayı kırmızı kart görmüştür. Tribünden sahaya atılan bozuk para, pet şişe, Kartopu ve taş bizim yedek kulübemize atarak yöneticilerimizi ve futbolcularımızı baskı altına almaya çalışmışlardır. Bu yaşananlar sonrası futbolcularımızın psikolojisi bozulmuş, Bir pozisyon sonrası kontra atağa çıkan Takımımız Kağızman sporlu Oyuncumuza Orta Sahada dirsek atarak kırmızı kart Gören Selim Gençlik Spor Oyuncusu kırmızı kartı kendine yediremeyince oyuncularımıza saldırmıştır. 45+7'nci dakika içerisinde sahaya inen taraftarlar selim gençlik spor oyuncuları ile taraftarları Kağızman sporlu futbolcularına ve teknik heyetine saldırmışlardır maç 2-2'ken bu olaylardan dolayı tatil edilmiştir. Maçın iptalinden sonra Kağızman sporlu oyunculara ve teknik heyete saldıran selim gençlik spor oyuncuları ve taraftarları hızını alamayınca takım otobüsüne taşlarla saldırılmış ve takım otobüsünün ön camını kırmışlardır. Bunun sonucunda da yaklaşık 30 dakika takım otobüsünde mahsur kalan Kağızman sporlu oyuncular 3'ü ağır 11 futbolcusu da çeşitli yerlerinden darp almışlardır, selim emniyeti can güvenliğimizi alamayacağından Selim devlet hastanesine gidilememiştir polis eskortu ile ilçe dışına çıkarken taraftarların yol boyunca koydukları barikatları Emniyet mensupları kaldırmış ve İlçe dışına çıkan oyuncularımız Kars Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmışlardır. Selim Gençlik Spor futbolcuları, yöneticileri taraftarları, ilçe Gençlik spor müdürü ve Selim gençlik sporda oynayan Öğretmenleri bu yaptıkları büyük çirkefliklerinden maçtan sonra mutlu olmuşlar mıdır? Kendilerine sormak lazım… Bu kadar kin, nefret sizleri ve kulübünüzü bir adım öne götüremez, ancak yaptığınızla kalırsınız. Bu vahşeti yaşatan tüm sorumlu kişilerden davacı olup Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağız." - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kağızman Spordan Selim Spora Kınama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement