Kamu-Sen'den 'Demokratikleşme Paketi'ne Tepki - Son Dakika
Yerel

Kamu-Sen'den 'Demokratikleşme Paketi'ne Tepki

Kamu-Sen\'den \'Demokratikleşme Paketi\'ne Tepki

Adana'da bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi.

02.10.2013 14:06

Adana'da bir araya gelen Türkiye Kamu-Sen üyeleri, Başbakan Erdoğan tarafından açıklanan Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi. Grup, andımızı okuyarak hükümete göndermede bulundu.

İnönü Parkı'nda toplanan Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendika üyeleri, Türk bayrağı açarak ve slogan atarak Demokratikleşme Paketi'ne tepki gösterdi.

Burada konuşan Türkiye Kamu-Sen Adana İl Temsilcisi Kamil Köse, "Demokrasi ve özgürlükle uzaktan yakından ilgisi olmayan, 76 milyon vatandaşımızın ortak ihtiyaçlarını karşılamak yerine, terör örgütünün taleplerini hayata geçirmeyi amaçlayan şüpheli bir paketle karşı karşıyayız" dedi. Demokratikleşme Paketi ile Türk insanının manevi değerlerinin yozlaştırılmak istendiğini iddia eden Köse, devletin geleceği üzerinden kirli oyunlar oynandığını savundu. Köse, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde çocuklarımızın 'Türküm, doğruyum, çalışkanım' demesi kimleri, neden rahatsız etmektedir? Bundan ancak, Türklük şuurundan uzak, Türklerle tarihi bir hesaplaşma peşinde koşanlar rahatsız olur. Biz bunların kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu şüpheli paketten çıkan başka tuzak ise siyasi partilere üye olma yasağının kaldırılmasıdır. Bu yasağın kalkması, siyasi partilere eş başkanlık sisteminin getirilmesi ile birlikte değerlendirildiğinde bebek katilinin, bir partiye eş başkan olarak siyasete atılmasının önünü açacak bir uygulama olacaktır."

Köse'nin sözlerinin ardından İnönü Parkı'nda toplanan grup hep bir ağızdan andımızı ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Kamu-Sen'in protesto gösterisine, MHP'nin Adana Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Hüseyin Sözlü ve Adana Ülkü Ocakları destek verdi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamu-Sen'den 'Demokratikleşme Paketi'ne Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement