Kandıra'ya Badem ve Kayısı Fidanı Dikildi - Son Dakika
Yerel

Kandıra'ya Badem ve Kayısı Fidanı Dikildi

Kandıra\'ya Badem ve Kayısı Fidanı Dikildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin her köşesini rengarenk yapmaya, yeşile boyamaya devam ediyor.

05.05.2012 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin her köşesini rengarenk yapmaya, yeşile boyamaya devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra'ya Badem ve Kayısı Fidanı dikimi gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi, TEMA VAKFI, KASİAD ve Sucuali Köyü Muhtarlığı ile ortaklaşa gerçekleştirilen Badem ve Kayısı Fidanı dikimi etkinliğine ilgi büyük oldu. Kocaeli Vali Yardımcıları Şükrü Çakır ve Erol Türkmen, Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kandıra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şakir Rahat, Kandıra Ziraat Odası Başkanı Kemalettin Er, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Yağız, TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol ve KASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Abdulbaki Karaman ve köy muhtarları katıldı.

TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin Tol, TEMA olarak Kandıra'da süregelen fidan dikim etkinliklerinin ekonomiye katkı sağlayacağını belirterek bu tür organizasyonların genişletilerek sürdürülmesi gerekliliğine değindi. Kandıra Belediye Başkanı Cengiz Kan ise Kandıra'da yapılan çevre düzenlemelerinin hız kesmeden devam edeceğini belirterek canlılara doğal yaşam alanları sunabilmek için de çalıştıklarını belirterek Kandıra'da bu etkinliğin oluşmasında katkısı olan KASİAD yetkililerine katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kandıra'ya Badem ve Kayısı Fidanı Dikildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement