Karabük 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika
Yerel

Karabük 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Karabük 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması

Karabük'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Yenişehir Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törene, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, KBÜ Rektörü Prof.Dr.Burhanettin Uysal, İl Milli Eğitim Müdürü...

24.11.2013 13:31

Karabük'te 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Yenişehir Atatürk Meydanı'nda düzenlenen törene, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Danışman, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gülpınar, milli eğitim müdür yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Atatürk Anıtına çelenk sununun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunduğu program, daha sonra Gençlik Merkezi'nde devam etti. Buradaki programda günün anlam ve önemi belirten bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Gürpınar, öğretmenlerin toplumdaki önemini belirtmek, öğretmenler arsındaki sevgi ve saygı bağlarını kuvvetlendirmek amacı ile bugünü kutladıklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından, göreve yeni başlayan öğretmenlerin yemin etmesi ile devam eden programda, emekli olan öğretmenlere teşekkür belgesi ve plaket takdimi Vali Yardımcısı Erkan Çapar tarafından takdim edilirken, resim, şiir ve projelerde dereceye giren öğrenci ve öğretmenlere de hediye verildi.

Program tiyatro gösterisi ve müzik dinletisi ile sona erdi. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabük 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement