Karabük'te İş Yeri Hırsızlığı - Son Dakika
Yerel

Karabük'te İş Yeri Hırsızlığı

Karabük\'te İş Yeri Hırsızlığı

Karabükte 2 kişinin bir markete girerek bazı gıda ve tekel malzemelerini çaldıkları anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

26.06.2014 20:52

Karabük'te 2 kişinin bir markete girerek bazı gıda ve tekel malzemeleri çaldıkları anlar, iş yerinin güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Şirinevler Mahallesi Süleyman Nazif Caddesi'nde Mustafa Bostancı'ya ait marketin dışarıda bulunan güvenlik kamerasının 03.34'te yönünü çeviren şahıslar, kepengin ve marketin kapsının kilidini kırdıktan sonra 03.56 sıralarında markete girdi.

Marketin içerisindeki kamerayı fark edemeyen 2 kişi, yaklaşık 10 dakika kadar marketin içinde durdu.

Yanlarında getirdikleri çuvallara, tekel ve gıda malzemelerini yükledikten sonra iş yeri sahibinin dizüstü bilgisayarını ve kasadaki bir miktar parayı aldıktan sonra kayıplara karıştı.

"Güzel bir çalışma yapmışlar yani, emekleri sağolsun"

İş yeri sahibi Bostancı, gazetecilere yaptığı açıklamada, markete hırsızların girdiğinin kendisine sabah saatlerinde apartman sakinleri tarafından haber verildiğini söyledi.

Markete geldiğinde kapının açık olduğunu belirten Bostancı, şöyle konuştu:

"Güvenlik kamerası görüntülerini izledim. Ne var ne yok almışlar. Hırsızların, görüntüde çok rahat olduğu görülüyor. Güzel bir çalışma yapmışlar yani, emekleri sağolsun. 26-27 bin lira civarında zararım var. Tam detaylı inceleme daha yapamadık.  Hırsızlara fazla diyecek bir şeyim yok, ama 'Eğitim şart' diyorum. Başkasının emeğini çalmak kolay bir şey değil. Aldıkları 26-30 bin liralık malı satarlar 5 bin liraya. Karşısındaki insana verdikleri zararı ben anlatamam. Şimdi hiçbir şey diyemiyorum yukarı da Allah var."

Kamera görüntülerini alan polis ekipleri, kayıp şahısların kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlattı. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karabük'te İş Yeri Hırsızlığı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement