Karabulut'tan Kmgc'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Karabulut'tan Kmgc'ye Ziyaret

Karabulut\'tan Kmgc\'ye Ziyaret

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Tuncay Karubulut yeni yapılanma içerisinde Karaman ve Aksaray'ın bünyelerine dahil edildiğini ve Anadolu basınının her geçen gün güçlendiğini gördüklerini söyledi.
Basın İlan Kurumu Konya...

14.11.2013 17:05

Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Konya İl Müdürü Tuncay Karubulut yeni yapılanma içerisinde Karaman ve Aksaray'ın bünyelerine dahil edildiğini ve Anadolu basınının her geçen gün güçlendiğini gördüklerini söyledi.

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Özden Konur ve çalışma arkadaşları ile Karaman'a gelen Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü Konya İl Müdürü Tuncay Karabulut, Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Karabulut, müdürlüğün yeni yapılanmaya gittiğini ve bu bağlamda Karaman ile Aksaray'ın Konya'nın bünyesine dahil edildiğini söyledi. Geçtiğimiz gün Aksaray'daki gazeteleri ziyaret ettiklerini ifade eden Karabulut, "Bu gün de Karaman'dayız. Anadolu'da basının güçlenmesi bizleri memnun etmiştir. Birlik, beraberlik içerisinde daha iyi yerlerde olmak adına ortak çalışmalar yaparak, sık sık bir araya gelerek sorunların içerisinde süratle sıyrılmayı düşünüyoruz. Bizler her konuda sizlerin yanındayız ve destekçisiyiz" dedi.

Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyet Başkanı Hüseyin Oğuz ise, Karabulut ve Özden'i Karaman'da görmekten mutlu olduklarını belirterek, "Sizler bizim eski mesai arkadaşlarımızsınız. Şimdi İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu yönetimi görev başında, şahsım da orada genel sekreter. İç Anadolu gazetecilerinin dayanışması için İGF üzerine düşeni yapmaya hazırdır. Önümüzdeki aylar içerisinde İGF'nin bir toplantısını Karaman'da yapacağız ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay'ı da davet edeceğiz. Amacımız kısıtlı imkanlarla Anadolu'da gazeteciliğin kahrını çeken arkadaşlara katkı vermektir" şeklinde konuştu.

Ziyarette Karaman Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hayrettin Arslan ile Karamanoğlu Mehmetbey Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karabulut'tan Kmgc'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement