Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi

Konya\'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi

Konya'nın Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu Yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi. Programda, şehitler ve kahraman gaziler anıldı, çelenk sunuldu, konuşmalar yapıldı ve öğrenciler tarafından gösteri sergilendi. Anma etkinliklerine ilçe kaymakamı, garnizon komutanı, belediye başkanı, şehit ve gazi aileleri ile davetliler katıldı.

18.03.2024 13:32  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konya'nın Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu Yıldönümü dolayısıyla bir program düzenlendi.

Karapınar ilçesinde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 109'uncu Yıldönümü münasebetiyle etkinlik düzenlendi. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için gözünü kırpmadan canını ortaya koyan ve destanlar yazan şehitler ve kahraman gaziler düzenlenen programda anıldı. İlk tören Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla gerçekleştirildi. Ardından törenler Kültür Merkezindeki etnikliklerle sürdü. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapıldığı törende, öğrenciler şiir okudu. Cumhuriyet Ortaokulu tarafından "Çanakkale: Vatan Sağolsun" adlı gösteri sergilendi.

Anma etkinliklerine, İlçe Kaymakamı Şenol Öztürk, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, şehit ve gazi aileleri ile davetliler katıldı. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya'da 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi programı düzenlendi - Son Dakika


Advertisement