Karatekin Üniversitesi Rektörü Savaş Bükreş Büyükelçisi Ertaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Karatekin Üniversitesi Rektörü Savaş Bükreş Büyükelçisi Ertaş'ı Ziyaret Etti

Karatekin Üniversitesi Rektörü Savaş Bükreş Büyükelçisi Ertaş\'ı Ziyaret Etti

Romanya Lucian Blaga Üniversitesi ile işbirliği ve stratejik ortaklık anlaşması için Bükreş’te bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Bükreş Büyükelçisi Osman Koray Ertaş’ı Büyükelçilik yerleşkesinde ziyaret etti.

02.11.2015 14:11

Romanya Lucian Blaga Üniversitesi ile işbirliği ve stratejik ortaklık anlaşması için Bükreş'te bulunan Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş, Bükreş Büyükelçisi Osman Koray Ertaş'ı Büyükelçilik yerleşkesinde ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükelçi Osman Koray Ertaş, Çankırı Karatekin Üniversitesinin Lucian Blaga Üniversitesi ile yaptığı anlaşmaların çok önemli olduğunu Büyükelçilik olarak birlikte gerçekleştirilecek her projeye destek olacaklarını söyledi.

Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim Savaş'ta Büyükelçi Osman Koray Ertaş'ın Romanya'da Türkiye'yi en iyi şekilde temsil ettiğini, Romanya yetkileri ile yaptığı görüşmelerde yakından gözlemlediğini ifade ederek, ortaklık anlaşmasında kendilerine verdiği destek için teşekkür etti.

Makam ziyaretinin ardından Rektör Savaş akşamda Büyükelçi Osman Koray Ertaş'ın Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıldönümü nedeniyle verdiği resepsiyona Büyükelçinin özel davetlisi olarak katıldı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Karatekin Üniversitesi Rektörü Savaş Bükreş Büyükelçisi Ertaş'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement