Kasiad ve Çalık Yedaş Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Kasiad ve Çalık Yedaş Bir Araya Geldi

Kasiad ve Çalık Yedaş Bir Araya Geldi

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyeleri Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile bir araya geldi.

16.05.2012 15:25

Karadeniz Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) üyeleri Çalık YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu ile bir araya geldi.

Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan KASİAD Başkanı Abdurrahman Hacıkerimoğlu, Samsun'un son dönemde yıldızının parladığını ifade ederek, "Çalık YEDAŞ yaptığı yatırımlarla Samsun'un yıldızının parlamasında rol üstlenmiş bulunuyor. Samsun'un daha ileriye gitmesinde Çalık YEDAŞ'ın büyük katkısın olacağını düşünüyoruz. Genel Müdürümüz Sayın Nurettin Türkoğlu ile bir araya gelerek Çalık YEDAŞ olarak yaptıkları başarılı çalışmaları kendilerinden dinleme imkanı bulacağız. Bizimle bir araya geldiği için kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

KASİAD üyelerine Çalık YEDAŞ'ın çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, Çalış YEDAŞ olarak faaliyet gösterdikleri Orta Karadeniz Bölgesi'nde bulunan beş ilde ciddi yatırımlar yaptıklarını belirterek, amaçlarının kaliteli hizmet vermek olduğunu söyledi.

Türkiye'de enerji yatırımlarının önemli olduğunu ifade Genel Müdür Nurettin Türkoğlu, Samsunlu iş adamlarını enerji yatırımları yapmaya davet etti. Çalık YEDAŞ olarak enerji yatırımı yapacak firmalara her türlü desteği vereceklerini ifade eden Türkoğlu, "Ülkemizde enerji yatırımları gün geçtikçe önemli bir hal almıştır. Samsunlu işadamları da bu fırsatı değerlendirip enerji yatırımları yapmalıdırlar. Yapılacak olan enerji yatırımı projelerine uzun vadeli krediler kolay bulunmaktadır. Birkaç işadamı bir araya gelerek yapacakları yatırımı 4-5 yıl gibi bir sürede geri dönüşümü sağlayabilirler" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kasiad ve Çalık Yedaş Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement