Kayaköy'de Kilit Taş Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Kayaköy'de Kilit Taş Çalışmaları Başlıyor

Kayaköy\'de Kilit Taş Çalışmaları Başlıyor

Ödemiş'in Kayaköy beldesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da destekleriyle kilit taş kaplama çalışması yapılacak.

25.04.2013 07:34

Ödemiş'in Kayaköy beldesinde, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da destekleriyle kilit taş kaplama çalışması yapılacak. Beldenin merkezi konumundaki Hasan Çavuş Caddesi'nin büyük bölümü kilit taş ile kaplanacak.

Belediye önünden mezarlığa kadar uzanan bölümde yapılacak çalışma ile Hasan Çavuş Caddesi yıllardır beklediği kilit taşına kavuşmuş olacak. Kilit taş kaplaması için 16 Nisan'da ihale gerçekleştirildi. 15 günlük sürenin ardından yer teslimi yapılarak çalışmalara başlanacak. 30 bin TL'ye mal olacak çalışmanın bedeli Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın desteğiyle karşılanacak.

Kayaköy'de Hasan Çavuş Caddesi'nde başlamak üzere bir kilit taş seferberliği gerçekleştireceklerini dile getiren Kayaköy Belediye Başkanı Ali Akkaşlı, "Beldemizin yıllardır düzenlenmeyi bekleyen ana caddesi, meydanı konumundaki Hasan Çavuş Caddesi'nde çalışmalar önümüzdeki günlerde başlayacak. Belediyenin önünden mezarlığa kadar uzanan bölüm tamamen kilit taşı ile kaplanacak kaldırım ve çevre düzenlemeleri de gerçekleştirilecek. Beldemizin yollarının modern bir görünüme kavuşması için yapacağımız çalışmalarda bizden desteğini esirgmeyen Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar'a ve yetkililere teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da Kayaköy'de kilit taş çalışmaları aralıksız sürecek" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayaköy'de Kilit Taş Çalışmaları Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement