Kazdağları'nda Kar Altında Gizlenen Doğal Güzellikler - Son Dakika
Yerel

Kazdağları'nda Kar Altında Gizlenen Doğal Güzellikler

Kazdağları\'nda Kar Altında Gizlenen Doğal Güzellikler

Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçesi yükseklerinde bulunan Kazdağları, geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında beyaz örtünün altında kaldı. Çam, meşe ve kayın ormanlarıyla ünlü olan Kazdağları, endemik bitkileriyle de dikkat çekiyor. Dron kamerasıyla havadan çekilen görüntüler, kar altındaki bu doğal güzellikleri gözler önüne seriyor.

16.01.2024 09:30

Balıkesir'in Edremit ve Havran ilçesi yükseklerinde Kazdağları'nda geçtiğimiz hafta etkili olan kar yağışı sonrasında dağlar beyaz örtünün altında kaldı. Bu seyri doyumsuz manzara dron ile görüntülendi.

Geçtiğimiz hafta yaşanan yoğun kar yağışı sonrasında Kazdağları'nda kar yüksekliği bazı bölgelerde 10 santimetreyi geçti. Kazdağları'nın çam, meşe ve kayın ormanları kar yağışı sonrasında beyaz örtünün altında kaldı. Onlarca endemik bitkiye ev sahipliği yapan Kazdağları kar yağışı sonrasında beyaz örtü ile seyri doyumsuz manzaralara ev sahipliği yapıyor. Kazdağları'nın kar altındaki güzellikleri ise dron kamerası ile havadan görüntülendi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kazdağları'nda Kar Altında Gizlenen Doğal Güzellikler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement