Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı\'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti

CHP'nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adaylarıyla birlikte Cumartesi Pazarı'nda esnafı tek tek dolaştı, bol kazanç diledi.

25.02.2024 12:21  Güncelleme: 12:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

CHP'nin Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı ve mevcut Belediye Başkanı Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Posbıyık, beraberinde Belediye Meclis Üyesi adayları; Cengiz Güneş, Tasin Tanyıldız, Mert Buğra Özaydın, Çetin Yiğit, Yakup Şekip Okumuşoğlu, Nurullah Özdemir, Murat Gürdal, Murat Yüce, Hüseyin Çakır, Naile Bingöl, Nesimi İlik, Koray İşeri, Kadir Tekin, Yıldıray Arslan, Mehmet Erdinç Sarımsak, Muharrem Sağlam, Gökhan Günay, Batuhan Günce, Yaşare Aydın, Ayhan Deniz, Erkan Mutlu, Bayram Seçen, Gönül Çelik, Ender Uz, Arzu Yazıcı, Mehmet Şükrü Yazganarıkan ile birlikte Cumartesi Pazarı'nda esnafı tek tek dolaştı, bol kazanç diledi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumartesi Pazarı'nda esnaf ve vatandaşları ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement