Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları" Söyleşisi - Son Dakika
Yerel

Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları" Söyleşisi

Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları" Söyleşisi

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu’nda Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları konulu söyleşi gerçekleştirildi.

16.12.2016 10:27

Kırklareli Üniversitesi Babaeski Meslek Yüksek Okulu'nda Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Babaeski Meslek Yüksekokulu Dış Ticaret Programı öğrencileriyle bir araya geldi. Babaeski Meslek Yüksekokulu konferans salonunda gerçekleşen söyleşide, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Dış Ticaret Programı öğrencilerine Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası yapısı, faaliyetleri, Kırklareli ilinin ticaret potansiyeli ve ticaret alanındaki tecrübelerini paylaştı.

Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can, öğretim elemanları ve öğrencilerin ilgiyle izlediği söyleşi sonunda, Babaeski Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ertuğ Can Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş'a teşekkür ederek küçük bir hatıra takdim etti. - KIRKLARELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kırklareli Ticaretinde Mevcut Durum ve İstihdam İmkanları' Söyleşisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement