Kızılay Derneği Çatalağzı'nda Faaliyetlerini Sürdürüyor - Son Dakika
Yerel

Kızılay Derneği Çatalağzı'nda Faaliyetlerini Sürdürüyor

Kızılay Derneği Çatalağzı\'nda Faaliyetlerini Sürdürüyor

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde şubesini açan Kızılay Derneği faaliyetlerini sürdürüyor.7 Nisan 2012 tarihinde Çatalağzı beldesine şubesini açan Kızılay Derneği, faaliyetlerini sürdürüyor.

06.05.2012 09:21

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde şubesini açan Kızılay Derneği faaliyetlerini sürdürüyor.

7 Nisan 2012 tarihinde Çatalağzı beldesine şubesini açan Kızılay Derneği, faaliyetlerini sürdürüyor. Dernek Başkanı Nevzat Ay, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilerleyen günlerde kan bağışı programı düzenleyeceklerini belirtti. Diğer çalışmalar hakkında da bilgiler veren Ay, şöyle dedi:

"7 Nisan 2012 tarihinde açılan şubemiz ilk öncelikle Çatalağzı merkezde yatalak bir hastamıza hasta yatağı temin edildi. Kendisine evinde ziyarette bulunarak yatağı teslim edildi. Çatalağzı merkezdeki ve çevresindeki 50 vatandaşımıza kırtasiye yardımı yapıldı. Bunun akabinde bölgemiz ve çevresindeki 7 okulumuza ihtiyaçları doğrultusunda öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapılmıştır. Bölgemizdeki esnaflarımızın yardımı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza giyim yardımında bulunuldu. 14- 20 Nisan arasındaki kutlu doğum programı etkinliklerinde lokum ikramında bulunuldu. Önümüzdeki günlerde Çatalağzı merkezde kan kampanyası düzenleyerek vatandaşlarımızdan kan bağışında bulunmalarını rica ediyoruz. Bu konuda bizlere destek veren vatandaşlarımıza ve Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim'e teşekkür ediyoruz. Elimizden geldiği kadar bu bölgede Kızılay çatısı altında hizmet vermeye devam edeceğiz." - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Derneği Çatalağzı'nda Faaliyetlerini Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement