Kızılay Diyadin Şubesi Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti - Son Dakika
Yerel

Kızılay Diyadin Şubesi Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti

Kızılay Diyadin Şubesi Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti

Kızılay Diyadin Şubesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü faaliyetleri açıkladı. Şube Başkanı Suat Özden, hayırseverlerin desteğiyle 13 bin ekmek, gıda kolisi, maddi yardım, bayramlık giyim ve ayakkabı gibi birçok yardımı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını belirtti. Bu yardımlar, birçok ailenin yüzünü güldürdü.

13.04.2024 18:49  Güncelleme: 18:51

Kızılay Diyadin Şubesi, Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahiplerine yönelik yürüttüğü faaliyetleri açıkladı.

Kızılay Şube Başkanı Suat Özden yaptığı açıklamada, hayırseverlerin de desteğiyle ilçe genelinde ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olmaya gayret ettiklerini belirtti. Özden, Ramazan'ın ilk gününden itibaren 13 bin ekmek, 350 aileye gıda kolisi, 250 aileye 500 bin TL maddi yardım, 300 kilogram bayram şekeri ve lokum, 150 adet kolonya dağıttıklarını söyledi.

Ayrıca 250 çocuğa bayramlık giyim ve ayakkabı, 70 aileye de Ramazan boyunca günlük yemek yardımı ulaştırdıklarını ifade eden Özden, 200 adet kavurmanın da 100 aileye ulaştırıldığını kaydetti.

Kızılay'ın bu yardımları ihtiyaç sahiplerine büyük bir destek sağladı. Ramazan'ın paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun şekilde yapılan bu yardımlar, birçok ailenin yüzünü güldürdü. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay Diyadin Şubesi Ramazan Ayı Boyunca İhtiyaç Sahiplerine Yardım Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement