Kızılay ve Zara Ekinlispor'dan, Ayhan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Kızılay ve Zara Ekinlispor'dan, Ayhan'a Ziyaret

Kızılay ve Zara Ekinlispor\'dan, Ayhan\'a Ziyaret

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ile Zara Ekinlispor Başkanı Mustafa Can ve beraberindeki heyet İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salij Ayhan’ı makamında ziyaret etti.

23.06.2014 14:47

Kızılay Şube Başkanı Mustafa Sarılar ile Zara Ekinlispor Başkanı Mustafa Can ve beraberindeki heyet İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Salij Ayhan'ı makamında ziyaret etti.

Kızılay'ın Sivas için çok önemli bir kuruluş olduğunu belirten Ayhan, "Kızılay bizim göz bebeğimiz Anadolu'nun en güvenli bölgesi olan Sivas'ımızda da güzel çalışmaları var. İlimizde kan bağışı konusunda söz sahibi olmaya başladı. Kan bağışı noktasında İdare olarak bizlerde sizlerin yanındayız ve her yıl bağış yapıyoruz." dedi.

Kızılay'ın 2013 yılı içerisinde Sivas'ta 19 bin ünite kan toplayabildiğini ifade eden Kızılay Şube Başkanı Sarılar ise 2014 yılı içerisinde şuan itibariyle 22 bin kana ulaşıldığını Türkiye'de yılda 2 milyon 100 bin ünite kan ihtiyacı olduğunu belirterek, Kızılay'a gelen bağışların bu rakamın çok çok altında kaldığını dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Sarılar, Ayhan'a kan bağışına katkılarından ötürü plaket takdim etti.

Ayrcıa, Zara Ekinlispor Başkanı Mustafa Can ve beraberindeki heyet İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ayhan ile makamında bir araya geldi. Ziyarette Zara ve çevresine idarenin kazandırdığı yatırımlar ele alındı. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kızılay ve Zara Ekinlispor'dan, Ayhan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement